Over ons

Over Ons

Reuring Smaak & Vermaak is een puur “Entertainment Café” met zalen en diverse activiteiten onder haar dak! Wij zijn een jong bedrijf en spreken met onze diversiteit aan mogelijkheden een breed publiek aan. Iedereen is bij ons welkom en heeft de tijd van zijn leven. Daar staan we garant voor! Of je nu een biertje komt drinken met je vrienden, professioneel wilt darten, gezellig wilt kegelen of een feest wilt geven, jij bepaalt de setting wij zorgen voor de juiste sfeer en entourage!

Reuring Smaak & Vermaak is ontstaan uit passie voor het hospitality vak en het logische antwoord op Café Otters dat voorheen op deze locatie gevestigd was. Er bleek enorm behoefte te zijn aan een diversiteit van vermaak. Wij, een jong team van ondernemers, gaan deze uitdaging graag aan in het prachtige Wehl! Vele inwoners uit Wehl en omstreken kunnen hun vertier bij ons zoeken! Je bent van harte welkom bij ons, we hopen jou dus ook snel te ontmoeten!

Wij organiseren doorlopend een diversiteit aan activiteiten, onze website en social media knallen van de special events! Volg ons dus op deze site, maar ook op social media. Like hieronder snel onze Facebook en volg ons op Instagram zodat je niets hoeft te missen, want dat ga je jammer vinden!

overons

We willen groeien, we zijn ambitieus, we willen je op alle manieren de tijd van je leven bezorgen. Dat gaat niet vanzelf, daar hebben we jullie allemaal voor nodig. Daar krijg je straks heel veel voor terug! Ben je nieuwsgierig? Mooi…wij ook…naar jou! We willen je graag ontmoeten!

Kom je gauw even een drankje doen?

Scroll to top